ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Βινύλιο: για λίγο κράτησε η χαρά;

Tελικά φαίνεται πως δεν έφταναν οι Πυξ Λαξ για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της προηγούμενης Τρίτης στο “Βινύλιο” αλλά η ίδια η εκπομπή προφανώς που λίγο έως πολύ επιστρέφει στα ποσοστά που έκανε στον ΑΝΤ1 προκαλώντας τότε την δυσαρέσκεια του καναλιού.
***
 Την Τρίτη η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη έκανε μέσο όρο 11,8% στο..
σύνολο και 11,9% στο νεανικό κοινό και γλίτωσε παρά τρίχα τα μονοψήφια. Την ίδια στιγμή το “Μετά τα μεσάνυχτα” στον ALPHA με την Ελεονώρα Μελέτη έκανε 22,7% στο σύνολο και 17% στο νεανικό κοινό.
***
Ολα είναι σχεδόν για την πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου την ερχόμενη Τρίτη στο “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, το οποίο θα περιλαμβάνει και «ένθετη» εκπομπή το.. “Αλ Σιχτίρι”. Πρώτος καλεσμένος του Λαζόπουλου είναι ο Πέτρος Χαϊκάλης, με τον οποίο έχουν γράψει ιστορία στην συγκεκριμένη εκπομπή αλλά και στους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”.
***
Aποφασισμένο να πάρει πίσω το ρόλο που του ανήκει είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έστω και με αρκετή καθυστέρηση. Μετά την καμπάνα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με την τριήμερη διακοπή και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ, αλλά και τα 20.000 ευρώ στο GNTM του STAR αλλά και αλλαγή στη σήμανση, η Ανεξάρτητη Αρχή διεξάγει έρευνα τόσο για το “Survivor”, αλλά και για το “Nomads” που υπάρχουν πολλές καταγγελίες, ενώ στο στόχαστρο θα βρεθούν όλα τα παρεμφερή προγράμματα.

- από το tinasmess.gr