ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ακου, Κασιδιάρη

Ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος μέσω της στήλης του «Τά Πρασσεινάλογα!..» στο stopontiki.gr, απαντάει στα όσα είπε εναντίον του ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.
Αναλυτικά ο Στάθης στο κείμενό του με τίτλο "Ακου, Κασιδιάρη", που συνοδεύεται από το σκίτσο αριστερά, αναφέρει:
"Προσωπική επίθεση εναντίον μου εξαπέλυσε ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια της..
ανακοίνωσης των υποψηφίων του ψηφοδελτίου των Μήδων για τον Δήμο των Αθηναίων.  Σ’ αυτήν την επίθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, ορισμένοι εύστοχοι όπως το ότι είμαι κομμουνιστής κι ορισμένοι παιδαριώδεις και γελοίοι – αυτούς τους αντιπαρέρχομαι. Δεν αντιπαρέρχομαι όμως τις συκοφαντίες όπως ότι είμαι «συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων», ότι έχω «δεξιά τσέπη» κι άλλα συναφή παρόμοια.
Επειδή οι συκοφαντίες (όπως των εθνομηδενιστών ότι είμαι αντισημίτης) λέγε - λέγε - λερώνουν, έχω να πω σε σας κι όχι στον κ. Κασιδιάρη ότι, ναι είμαι συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων - παιχνιδιών. Συλλέγω μινιατούρες αυτοκινήτων για να παίζω, να χαρίζω, να ανταλλάσσω με τους (ομοιοπαθείς) φίλους μου. Μένω στο νοίκι, έχω ένα καταχρεωμένο χτήμα και η δεξιά μου τσέπη ήταν πάντα άδεια κι άχρηστη – μόνον για τα κλειδιά μου.
Στην αριστερή μου τσέπη μπήκαν και μπαίνουν όσα έβγαλα και βγάζω με το σπαθί μου, δηλαδή τον μισθό μου ως εργαζόμενος. Η ταξική μου θέση είναι στην εργατική τάξη, το ίδιο και η ταξική μου συνείδηση.
Και τώρα προς τον κ. Κασιδιάρη: για δεξιές τσέπες να πεις στον ανθυποφύρερ σου Μιχαλολιάκο που είναι πολυιδιοκτήτης και σε όλους τους ακροδεξιούς όπως εσύ που απευθύνεσθε στον λαό απ’ τα δεξιά όπως τα αφεντικά. Ακροδεξιές τσέπες που τις γεμίζουν δεξιά συμφέροντα.

- διαβάστε τη συνέχεια stopontiki ΕΔΩ