ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Ο «ευεργέτης Κοντομηνάς» και οι... αχάριστοι του Alpha

Με τους χρυσοπληρωμένους παρουσιαστές -celebrities του Alpha τα έβαλε ο αντιπρόεδρος του σταθμού Δήμος Βερύκιος βγάζοντας τα... εν οίκω εν δήμω (οπως έλεγαν και την παλιά του στήλη στο ΕΘΝΟΣ). Κι αυτό όχι γιατί οι φίρμες του Alpha παίρνουν πολλά λεφτά ή δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους αλλά διότι δεν... ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «ευεργέτη» τους Δημήτρη Κοντομηνά και δεν πήγαν στο..
πάρτι για τους εργαζόμενους του Alpha στο «Αθηνών Αρένα». Μεταξύ αυτών που δεν πήγαν στην εκδήλωση η Ελένη Μενεγάκη, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.α.
Η μόνη κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής που έδωσε το "παρών" στο πάρτι ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σύζυγό της Θέμη Σοφό και ο Δήμος Βερύκιος σήμερα το πρωί στο Happy Day σχολίασε το γεγονός. «Θέλω να σας πω ότι νιώθω άβολα σήμερα μαζί σας…», είπε ο  Βερύκιος στο ξεκίνημα της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή. «Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν. Ανεπανάληπτη Μαρινέλα», είπε.
Τέλος, ο Δήμος Βερύκιος ευχαρίστησε τον Δ. Κοντομηνά που τους πήγε στη Μαρινέλα ενώ ζήτησε με έντονο ύφος από το σκηνοθέτη της εκπομπής να δείξει πλάνα από την βραδιά. «Πού είναι τα πλάνα; Δεν κάνει διάγγελμα ο Βερύκιος, τηλεόραση κάνουμε», είπε φανερά εκνευρισμένος.