ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

«Χυδαία επίθεση» Ταχιάου στον Μυλόπουλο

Παραπολιτικά: Δεν τραβάει η υποψηφιότητα Ταχιάου στη Θεσσαλονίκη

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο εκλεκτός του Κυριάκου, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, όταν χθες σε ραδιοφωνική αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο της Αττικό μετρό Γιάννη Μυλόπουλο (καθηγητή του Αριστοτελείου, και πρώην πρύτανη) τον αποκάλεσε ορντινάντσα της..
Νοτοπούλου. Μάλιστα όταν η αντιπαράθεση κορυφώθηκε, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό αποχαιρέτισε τους συνομιλητές του, κλείνοντας το τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα και ενώ η εκπομπή συνεχιζόταν, ακούστηκε ο Ν. Ταχιάος, προφανώς νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα, να λέει «γ@@@@ τον μ@λ@@α».
Ο Γιάννης Μυλόπουλος απάντησε μέσω fb στον «εκλεκτό του κ. Μητσοτάκη», Νίκο Ταχιάο:
«Το θέμα δεν είναι προσωπικό για να ξεπεραστεί με μια συγγνώμη. Το ζήτημα που δημιούργησε ο κ. Ταχιάος με τη χυδαία του επίθεση εναντίον μου είναι πολιτικό. Η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ Νίκου και Γιάννη. Ο κ. Ταχιάος δεν είναι ένας τυχαίος πολίτης. Ο κ. Ταχιάος είναι ο εκπρόσωπος της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης και εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη. Αν η ΝΔ και ο αρχηγός της δεν τον απομονώσουν και αν δεν καταγγείλουν δημόσια αυτές τις πρακτικές της χυδαίας συμπεριφοράς και της φραστικής βίας, τότε χρεώνονται οι ίδιοι αυτές τις συμπεριφορές. Σε αναμονή λοιπόν μιας πολιτικής απάντησης στο ζήτημα που προκάλεσε ο εκλεκτός της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη…».

ΥΓ
Την ίδια ώρα τα Παραπολιτικά στην ηλεκτρονική τους έκδοση γράφουν: "Δεν «τραβάει» η υποψηφιότητα Ταχιάου" αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όσο κι αν θέλει κάποιος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για τον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν μπορεί να παραβλέψει την ξεκάθαρη αδυναμία του να συσπειρώσει την κεντροδεξιά παράταξη πράγμα που ήδη έχουν αντιληφθεί και στην Πειραιώς προσπαθώντας να «σώσουν» την επιλογή τους για τη συμπρωτεύουσα».
Αρχισαν τα όργανα...