ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο σύζυγός σας, δεν σάς είπε τίποτα για να σας προστατεύσει;

Η Έλενα Ακρίτα απαντά στο like της Μαρέβας Μητσοτάκη για την υπόθεση Γεωργιάδη 

Στην σύζυγο του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη, απαντάει η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα σχετικά με το like σε ανάρτηση του Αντύπα Καρίπογλου για την υπόθεση Γεωργιάδη (δείτε ΕΔΩ). Η Ακρίτα σχολιάζει και την εναντίον της επίθεση με αφορμή την υπόθεση του πρώην βουλευτή της ΝΔ ο..
οποίος καταδικάστηκε για ασέλγεια κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή. Aναλυτικά η ανάρτηση της Ακρίτα στο fb:
Κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, να το δούμε λίγο αυτό με την σύνταξη από τον πατέρα μου; Διότι προφανώς ο Καίσαρ δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τη γυναίκα του και μόνη σας δεν.
ΔΙκαίωμά σας να κάνετε λάικ σε δικηγόρο που υποστηρίζει γραπτώς ότι "ο (Νίκος) Γεωργιάδης δεν κατηγορείται για τίποτα παραπάνω απ' αυτό που κάνει ένας 60χρονος που χώνει χρήμα σε μια 17χρονη για να την έχει γλάστρα στα κωλάδικα και να την πηδάει". (Προφανώς επικροτείτε και το λεξιλόγιό του, δικαίωμα σας και αυτό.)
Κι όταν επ’ αυτού τοποθετούμαι σε κείμενό μου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με τίτλο “Λευτεριά στον Νίκο Γεωργιάδη”, ο ίδιος με νέα του ανάρτηση, μού επιτίθεται χυδαία:
Μαθαίνω ότι και η κ. Έλενα Ακρίτα σχολίασε το νομικό μου κείμενο, αλλά δεν φαίνεται να κατάλαβε πολλά. Για να της το εξηγήσω με τρόπο που θα το καταλάβει, της λέω ότι το αδίκημα για το οποίο συζητάμε είναι το 351Α 1γ του ΠΚ, που τιμωρεί άμα πληρώνεις για να γαμήσεις. Είναι το ακριβώς αντίθετο από το να μένεις άγαμη για να εισπράττεις.”
Ποσώς με αφορά κυρία Μητσοτάκη το γεγονός ότι υιοθετείτε παρόμοιες απόψεις περί τράφικινγκ ανηλίκων. Είπαμε, δικαίωμά σας. Όπως θέλετε θα αντιδράσετε, κι ό,τι θέλετε θα λαϊκάρετε - καθένας άλλωστε με το αξιακό του σύστημα και τις ηθικές αρχές του. 
Όμως υπάρχει και ένα θέμα που με αφορά προσωπικά. Και κάνατε κι εδώ λάικ - εσείς ΚΑΙ με την ιδιότητα του σύζυγου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το δεύτερο σκέλος της ανάρτησης ο συγγραφέας της αναφερεται στην νομιμη σύνταξη που έλαβα μετά τον θάνατο του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα.
Και αναφέρει επί λέξει:
Το αδίκημα (Γεωργιάδη) για το οποίο συζητάμε είναι το 351Α 1γ του ΠΚ, που τιμωρεί άμα πληρώνεις για να γαμήσεις. Είναι το ακριβώς αντίθετο από το να μένεις άγαμη για να εισπράττεις”.
Να σάς ενημερώσω αρμοδίως φίλτατη γυναίκα του Καίσαρος, πώς η χρυσαυγίτικη εφημεριδα ‘Στόχος’ (απ’ όπου προφανώς αντλεί την πληροφόρηση του ο δικηγόρος) μού ζήτησε - μετά από δικό μου έξώδικο - γραπτώς συγγνώμη για το άθλιο και συκοφαντικό δημοσίευμα. Να ενημερώσω επίσης πως η συνταξη αυτή διακόπηκε στα επτά χρόνια της δικτατορίας και το 1974 την επανέφερε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τς τς τς τα γνωρίζει αυτά ο σύζυγος σας, δεν σάς είπε τίποτα για να σας προστατεύσει;
Πιο κάτω, αναρτώ προς πληροφόρησιν σας την δημόσια συγγνώμη του Στόχου - εν αναμονή πάντα της δικής σας δημόσιας συγγνώμης.

Υ.Γ. 1 Α, εγώ η ‘άγαμη’ έχω κάνει τρεις γάμους στη ζωή μου πείτε χαιρετίσματα στον φίλο σας. Αλλά βέβαια πού να το ξέρει ο άνθρωπος δεν το ανέφεραν αυτό τα έντυπα της επιλογής του.
Υ.Γ. 2 Μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το πρώτο σχόλιο αυτής της ανάρτησης. #νέαδημοκρατία #μαριασπυρακη #νικοσγεωργιάδης #τραφικινγκανηλικων