ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Οι Espresso επαναφέρουν τους δίδυμους τίτλους στον Τύπο

Οι δίδυμοι τίτλοι εφημερίδων έρχονται στα περίπτερα –και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Πλάι στην αυθεντική Espresso, που ξεκίνησε με τον πρωτότυπο τίτλο από τους Λάβδα-Βογιατζίδη (με σύμπραξη Βαρδινογιάννη), συνεχίστηκε από τον Φιλιππάκη, αγοράστηκε από τους Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη και βρίσκεται τώρα πάλι στα χέρια του Φιλιππάκη, έρχεται και η φέικ (όπως χαρακτηρίζεται από την..
ανακοίνωση της εταιρίας τού τελευταίου) Espresso των Μουλίνου-Συρμόγλου. Μπέρδεμα; Φυσικά! Αλλά δεν πρόκειται για κάτι πρωτοφανές.
Πρόχειρα, χωρίς πολύ ψάξιμο, βρίσκουμε ανάλογες δίδυμες εκδόσεις στο παρελθόν. Πιο πρόσφατη εκείνη της Ελευθερίας του Τύπου από την Άλτερ Εγκο (Μαρινάκης) με διευθυντή τον Χρήστο Μουλίνο και της Ελευθερίας στην Ενημέρωση από τον Φιλιππάκη που προσπάθησε να μπει σφήνα στην (πιο οργανωμένη) προσπάθεια της εφημερίδας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η τύχη και για τις δύο ήταν αρνητική: κλείσιμο.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog ΕΔΩ