ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στον ΣΚΑΪ

Τέλος για την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» με την Μπάγια Αντωνοπούλου (η τηλεπαρουσιάστρια που είχε αποχωρήσει από την εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1) που “κόβεται” από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα. Από τη μία οι πολύ χαμηλές επιδόσεις της στον πίνακα τηλεθέασης και από την άλλη η αποτυχία του φετινού «Survivor» οδήγησαν το κανάλι του Φαλήρου στην απόφαση..
διακοπής της εκπομπής. Στην θέση του «Survivor Πανόραμα» θα προβάλλεται τουρκική σειρά ενώ στον ΣΚΑΪ ψάχνουν τι θα κάνουν με την Μπάγια Αντωνοπούλου που προς το παρόν αποφασίστηκε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου.
Από την άλλη πλευρά ο ΣΚΑΪ  διέκοψε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ με τους συμπαρουσιαστές της, Βαγγέλη Χαρισόπουλο και Λάουρα Νάργες. Ακόμη δεν είναι σαφές το που θα αξιοποιηθεί η Μπάγια Αντωνοπούλου καθώς η χαμηλή τηλεθέαση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων για τον ΣΚΑΪ ο οποίος πλέον σε μειονεκτική θέση βλέπει να χάνει την κούρσα της φετινής σεζόν στον πίνακα τηλεθέασης.