ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

«Μοίρασαν τα μισά φύλλα του Documento»

Τι ισχυρίζεται η εφημερίδα σχετικά με τη διανομή του ΑΡΓΟΣ

Για πλήθος καταγγελιών από όλη την Ελλάδα από αναγνώστες και περιπτερούχους, κάνει λόγο το Documento, του Κώστα Βαξεβάνη, που ισχυρίζεται πως -σύμφωνα με αυτές τις καταγγελίες- έχουν μοιραστεί τα μισά φύλλα της εφημερίδας σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες αν και το τιράζ παραμένει το ίδιο. Σύμφωνα..
με τους ισχυρισμούς του Documento:
«Το μοναδικό πρακτορείο διανομής Τύπου "ΑΡΓΟΣ", συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να μην φτάσει στο αναγνώστες το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας που αφορά τις δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες στις οποίες εμπλέκεται η αυλή του εφοπλιστή και μιντιάρχη. Πηγές σχετιζόμενες με την διανομή Τύπου μας αποκάλυψαν ότι έχει δοθεί εντολή η εφημερίδα να μην διανεμηθεί στο σύνολό της αλλά σχεδόν το μισό του τιράζ να παραμείνει στις αποθήκες των υποπρακτορείων. Μας επεσήμαναν ακόμα ότι δεν αποκλείεται προκειμένου να καλύψουν την μη διανομή της εφημερίδας στο τέλος να αγοράσουν μέρος των φύλλων που δεν μοιράστηκαν ώστε στην εκκαθάριση να μην φανεί η λαθροχειρία. Άλλωστε όπως σημειώνουν αυτό που τους καίει είναι να μην φτάσει στους αναγνώστες το φύλλο.
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που τόσο έχει ενοχλήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει τίτλο La Casa De Vaggel: Η αυλή Μαρινάκη σε δικογραφίες για εγκληματικές ενέργειες.»