ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Mε αυτό το τραγούδι πάμε στην Eurovision

Το « Better Love » είναι το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska) την Ελλάδα στον 64 ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το κομμάτι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής, στη βραδιά που
διοργάνωσε η ΕΡΤ για την παρουσίαση του καινούργιου προγράμματός της. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος, κατά τη χθεσινή βραδιά, αφού ευχαρίστησε την Κατερίνα Ντούσκα (Katerine Duska)  ανέφερε ότι «στον διαγωνισμό της Eurovision δεν μετέχουμε απλώς για τη συμμετοχή, αλλά για μία νίκη. Η χώρα μας, οι άνθρωποί μας χρειάζεται περισσότερο από άλλοτε μια τέτοια νίκη, γιατί τώρα, βγαίνοντας από την κρίση, μια νότα χαράς και επιτυχίας, ένα "ναι μπορούμε" μετρά πολύ βαθύτερα».
Για την Katerine το «Better Love » δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι, είναι και αυτό. To « Better Love » μιλάει για την αναζήτηση μιας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης:  «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό, ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς, όποιον αγαπάς (όπως λέει και το ρεφρέν)» λέει η Κατερίνα.
Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal παράλληλα με το official video clip του σε σκηνοθεσία της Έφης Γούση.