ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Εκλεισαν έναν μήνα στο Νησί!

Εναν μήνα στο διαδικτυακό αέρα έκλεισε το σάιτ stonisi.gr. Πρόκειται για συνεργατική προσπάθεια από μια ομάδα λαμπρών δημοσιογράφων στη Μυτιλήνη που πήραν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν μια νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, με το όνομα «Στο ΝΗΣΙ» (stonisi).
Επαγγελματίες σε κάθε περίπτωση, και σε καμία για χόμπι, ίδρυσαν τον πρώτο συνεταιρισμό Τύπου στη Λέσβο με στόχο και σκοπό να δημιουργηθεί ένας πόλος
αξιόπιστης, επώνυμης, ερευνητικής και ανεξάρτητης δημοσιογραφικής ενημέρωσης. Πρόκειται για ένα μοντέλο συνεταιρικό, με συλλογικές αποφάσεις, χωρίς προσωποπαγή ιδιοκτησία.
Οι ίδιοι, για τον έναν μήνα που είναι στον «αέρα» του διαδικτύου, γράφουν:
"Κλείσαμε έναν μήνα!
Η ενημέρωση στη Λέσβο αλλάζει
 Κλείσαμε και επίσημα έναν ημερολογιακό μήνα λειτουργίας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, καθέναν και καθεμιά από τους 52.000 επισκέπτες μας που αγκαλιάσατε το «Ν», stonisi.gr για την ενημέρωσή σας.
Η πρωτόγνωρη επιτυχία αυτού του εγχειρήματος βασίζεται στο ότι έχουμε γίνει δική σας επιλογή και αυτό μας ενισχύει, μας εμψυχώνει και μας… ξεκουράζει για να συνεχίσουμε στον δρόμο της αξιοπιστίας, της διασταύρωσης των πληροφοριών, του έγκυρου και μοναδικού ρεπορτάζ. 
Η πρώτη μας μικρή «επέτειος» συμπίπτει και με την έκδοση του 2ου τεύχους της «Πλατείας» που διανέμεται δωρεάν σε όλο το νησί και ελπίζουμε να το ξεφυλλίσετε και να σταθείτε στις διαδρομές, τα ταξίδια και τα ρεπορτάζ του, όπως κάνατε και με το πρώτο.
Από καρδιάς ευχαριστούμε και όλους και όλες τους αρθρογράφους και συνεργάτες μας που μοιράζονται από αυτό εδώ το βήμα, στο «Ν», τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους συμβάλλοντας στον δημόσιο διάλογο.
Και επειδή προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, ώστε να γίνουμε «δικοί σας», κάθε παρατήρησή σας είναι για εμάς πολύτιμη."