ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Με νέο layout κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση»

Με νέο layout, στο πλαίσιο της συνολικής αναμόρφωσης του προγράμματος της ΕΡΤ, πλούσια θεματολογία και με συνέντευξη του πρωταθλητή Ευρώπης στον κλειστό στίβο, Μίλτου Τεντόγλου, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση» την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.
Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, την κορυφαία επίδοση στον κόσμο που πέτυχε στη φετινή διοργάνωση, στη Γλασκόβη, καθώς και για τους επόμενους αθλητικούς στόχους του, μιλάει στη..
«Ραδιοτηλεόραση» ο νεαρός άλτης Μίλτος Τεντόγλου, μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι.
Τον παλμό της Αποκριάς, με εορταστικές εκπομπές και απευθείας μεταδόσεις από τα Καρναβάλια της Πάτρας, της Ξάνθης και άλλων πόλεων της Ελλάδας, μεταφέρει η ΕΡΤ, μέσα από τα κανάλια της, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου.
Μελοποιημένα ποιήματα του Λόρκα ερμηνεύει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, στη συναυλία που μεταδίδει η ΕΡΤ2, την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 11:30. Ακόμη, το αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, καθώς και εκπομπές του ραδιοφώνου, φιλοξενούνται στο 60ό τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης».