ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ποιος θα είναι ο «Καρτερός» του Μητσοτάκη

Πρώην διευθυντής μεγάλης εφημερίδας υπερσύμβουλος στο Μαξίμου όταν και αν...

Ποιος πρώην διευθυντής μεγάλης εφημερίδας διεκδικεί ρόλο υπερσυμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν (και αν) ο αρχηγος της ΝΔ καταφέρει να περάσει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου; Επ΄αυτού το enimerosi24 δινει κάποια tips, όπως:
** Με σημαντική οικογενειακή παράδοση στο χώρο των..
εφημερίδων και όνομα συνδεδεμένο επαγγελματικά με την αποκαλούμενη δημοκρατική παράταξη ο δημοσιογράφος βρήκε στρωμένο το δρόμο για να φτάσει εύκολα και γρήγορα στην περίοπτη θέση του διευθυντή κορυφαίας εφημερίδας της χώρας σε μια εποχή όμως που το κύρος και η ισχύς της έπνεαν τα λοίσθια.
** Ηταν καθημερινός επισκέπτης του Μαξίμου λειτουργώντας θεωρητικά ως «γέφυρα» ανάμεσα στο… γκουβέρνο και τον εκδότη (ένα πόστο που ανέκαθεν υπήρχε ανάμεσα στις πρωθυπουργικές αυλές και τους μεγαλοεκδότες) αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ο δημοσιογράφος έχτιζε και το δικό του μέλλον.
** Ο διευθυντής επέλεξε πολιτικό στρατόπεδο και οι εξελίξεις στη συνέχεια τον οδήγησαν εκτός της εφημερίδας. Τότε αποφάσισε να εγκαταλείψει τη μάχιμη δημοσιογραφία και να ιδιωτεύσει διατηρώντας τους πολιτικούς δεσμούς που είχε αναπτύξει καταφέρνοντας τελικά να διεισδύσει στο στρατόπεδο Μητσοτάκη μετά την επικράτηση του στην ηγεσία της ΝΔ.
** Ο νέος αρχηγός της ΝΔ εκτίμησε τις δυνατότητες του δημοσιογράφου και τον ενέταξε στο επιτελείο του. Ανάμεσα στα άλλα ο δημοσιογράφος συμμετέχει στη συγγραφή των λόγων του αρχηγού της ΝΔ.
** Ο ίδιος ο δημοσιογράφος πιστεύει ότι σε ενδεχόμενο νίκης της ΝΔ θα έχει ένα ρόλο παρόμοιο με αυτόν που έχει σήμερα ο Θανάσης Καρτερός δίπλα στον πρωθυπουργό. Ο δημοσιογράφος κινείται και λειτουργεί σε αυτό το μοτίβο, στάση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συναδέλφους του στο πρόσφατο συνέδριο των Δελφών.