ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Πάμε τώρα να γράψουμε άλλες ειδήσεις!..

Γιάννης Καφάτος: Την τελευταία φορά που είδα τον Keith Flint και τους Prodigy, είχαμε δημοψήφισμα

Πρώτο θέμα στα μεγάλα σάιτ του εξωτερικού και όχι μόνο τα μουσικά ο ξαφνικός θάνατος του Keith Flint, τραγουδιστή των Prodigy και θυμήθηκα την τελευταία φορά που τον είδα σε απόσταση συναυλιακής αναπνοής. Σάββατο βράδυ, παραμονή δημοψηφίσματος, 4 Ιουλίου 2015!
Η Μαλακάσα είχε γεμίσει από..
νωρίς. Η φυλή του Terravibe, όλοι εμείς δηλαδή που βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά να απολαύσουμε ένα από συγκροτήματα-δυναμίτες των 90’s περιμέναμε να ταρακουνηθούμε από τον μοναδικό ήχο του γκρουπ και φυσικά να δούμε τον Keith Flint.
Ένας νάρκισσος του εκρηκτικού ήχου που κατάφερε να φέρει κοντά τους ροκάδες και τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.
Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η βραδιά είχε πολύ κουβέντα για το “ναι” ή το “όχι” της επόμενης μέρας – στις συναυλίες πάνε άνθρωποι που σκέφτονται!!!
Μη φάμε ξύλο που είμαστε τόσο μπροστά”; ρωτάει κάποιος
Ε, και σιγά μην δε μπορείς να ψηφίσεις αύριο “ναι”, δεν το κουνάμε από εδώ!
Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με το Mega. Την Κυριακή είχα την ευθύνη της πρώτης εκπομπής για το άνοιγμα της κάλπης από τις 7 το πρωί. “Καλά τι κάνεις στη Μαλακάσα” μου είπε ο συνομιλητής μου…Είμαι στη συναυλία των Prodigy, όλα οκ για το πρωί. Ο συνομιλητής μου δεν ήξερε πολλά βασικά και φυσικά ούτε τους Prodigy. Οπότε δεν είχαμε να συζητήσουμε κάτι άλλο.
Τα φώτα έσβησαν, το κινητό μπήκε στην τσέπη και μια (ακόμη) κολασμένη, μουσικά, βραδιά ξεκίνησε.

Και πριν από λίγο μάθαμε για τον θάνατό του. Και όλες οι μνήμες από τον σύνδεσμο που αποκτάς με ανθρώπους που βλέπεις από μακριά βγήκαν στην επιφάνεια. Όλοι εδώ γύρω μου στο γραφείο θυμήθηκαν πότε πήραν τον πρώτο δίσκο, σε ποιο μπαρ τα σπάγανε με τα κομμάτια τους. Αυτό είναι η μουσική. Αυτή είναι η “δουλειά” των τύπων όπως ο Flint: να συνθέτουν κομματάκια από το παζλ των αναμνήσεών μας!
Πάμε τώρα να γράψουμε άλλες ειδήσεις!

Γιάννης Καφάτος / Documentonews.gr