ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ποιος έφαγε την «κόουτς» Τσαπανίδου

Παράπλευρη απώλεια η απόλυση του αρχισυντάκτη, Αλέξανδρου Κλώσσα

Τα δελτία ειδήσεων παλιάς κοπής, με σασπένς, τρόμο, πόνο κ.λπ. ήταν αυτά που δεν ήθελε η Πόπη Τσαπανίδου στη νέα τηλεοπτική προσπάθεια που ανέλαβε με την ανάθεση της ευθύνης του One TV της Άλτερ Έγκο. Μιας προσπάθειας που δεν ολοκλήρωσε –αν και είχε βάλει τα θεμέλια και άρχισε να φαίνεται η δουλειά της– αφού, όπως έγραψε νωρίς το απόγευμα της..
Παρασκευής ο Harddog, παραιτήθηκε (όχι και τόσο) αιφνιδιαστικά.
Η παραίτηση Τσαπανίδου πιθανόν δείχνει ότι επικρατούν εντός One Tv πρόσωπα και ιδέες που προτάσσουν και προτιμούν αυτό που ήθελε να αποφύγει η Πόπη Τσαπανίδου: δηλαδή την πεπατημένη των δελτίων που περιγράψαμε στην αρχή.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του μπλογκ του Harddog, αν η Τσαπανίδου προχωρούσε μαζί με την ομάδα που είχε ήδη συσταθεί τότε θα βλέπαμε (αρχικά διαδικτυακά) ένα άλλο δελτίο ειδήσεων, μακριά από τα τετριμμένα τρομολαγνικά ρεπορτάζ.
Όπως πληροφορούμεθα, στο κανάλι γίνονταν ωραία πράγματα. Προηγμένα γραφικά και virtual, νέα παιδιά στο newsroom με όρεξη για πραγματικό ρεπορτάζ και έρευνες, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία έμπειρων και δοκιμασμένων δημοσιογράφων σε δελτία και εκπομπές όπως ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ο Αλέξανδρος Κλώσσας, ο Θανάσης Τρομπούκης, ο Σπύρος Δράκος και η Κωνσταντίνα Καζαντζή.
Ωστόσο, η τάση που φαίνεται ότι θα επικρατήσει (θα το δούμε αυτό στις επόμενες ημέρες αν ισχύσει και πόσο) είναι τα δελτία παλιάς κοπής, με παραθυράκια, τρόμο και τα γνωστά που βλέπουμε ακόμα στις οθόνες. Η Πόπη Τσαπανίδου αποδείχθηκε στο κανάλι του Μαρινάκη «προπονήτρια» που εμπνέει την ομάδα, αλλά δεν δέχεται υποδείξεις για το ρόστερ από άλλα ισχυρά στελέχη και, κυρίως, δεν δέχεται υποδείξεις για το σύστημα με το οποίο θα παίξει μπάλα.
Οπότε προτίμησε την αποχώρηση, παρά να περιμένει τις ήττες που πιθανόν θα έρχονταν αν συνυπέγραφε το «σύστημα» που θέλουν ενδεχομένως κάποιοι άλλοι εντός του Ομίλου. Παράπλευρη προφανώς απώλεια η απόλυση του ικανότατου αρχισυντάκτη, Αλέξανδρου Κλώσσα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Όταν φεύγει ο προπονητής οι παίκτες, συνήθως, δεν κλαίνε... Ωστόσο την Παρασκευή, εξ όσων μάθαμε, υπήρξαν παίκτες που έκλαψαν γιατί τους άρεσε η ιδέα ενός άλλου δελτίου και ίσως γιατί τους τρομάζει το παλιό, της πεπατημένης, αλλά και το «αίμα» που έρχεται.

- πηγή: harddog-sport