ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Open με μεσημεριανή εκπομπή

Παρτενέρ ψάχνει ο Πέτρος Κωστόπουλος που επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή στο Οpen Tv. Ο πρώην εκδότης λάιφ στάιλ περιοδικών, μετά και την αποτυχημένη απόπειρα με το deli σαντουιτσάιδικο στο Κολωνάκι (ΕΔΩ), ετοιμάζεται για το «come back» στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά με δική του (μεσημεριανή) εκπομπή το Σαββατοκύριακο.
 Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την συμπαρουσιάστρια ή τις συμπαρουσιάστριες..
του Π. Κωστόπουλου με τη Σάσα Σταμάτη να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό. Οπως όμως είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τελικά δεν υπήρξε προοπτική συνεργασίας με τη Σταμάτη.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά οι κυρίες που πραγματικά «φλερτάρουν» με την ιδέα να είναι συμπαρουσιαστριες με τον Κωστόπουλο και  θεωρούνται ως επικρατέστερες για τη μεσημεριανή εκπομπή του Open, είναι η Αθηναΐς Νέγκα και η Μαντώ Γαστεράτου.
Η νέα μεσημεριανή εκπομπή της τηλεόρασης του Open που θα έχει τίτλο «Όλα λάθος», κεντρικό παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr «κλείδωσε» το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του έμπειρου παρουσιαστή. Πρόκειται για την Άννα Μαρία Βέλλη (τώρα ποια είναι αυτή, θα σας γελάσουμε...).