ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Πρακτορείο «'Αργος»: Δεν συνεργάζεται ο Βαξεβάνης

Η ΑΡΓΟΣ Α.Ε., έσπευσε να απαντήσει με ανακοίνωσή της μετά το δημοσίευμα του Documento για πλήθος καταγγελιών από όλη την Ελλάδα από αναγνώστες και περιπτερούχους, που αναφέρουν ότι «έχουν μοιραστεί τα μισά φύλλα της εφημερίδας σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες αν και το τιράζ παραμένει το ίδιο». Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το πρακτορείο διανομής Τύπου αναφέρει:..
"Η ΑΡΓΟΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση Τύπου, επί χρόνια διανέμει με αξιοπιστία τον Τύπο, διακινώντας πανελλαδικά 45.000 εκδόσεις ετησίως.
Με αφορμή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα documentonews.gr , υπό τον τίτλο «Καταγγελίες από όλη την Ελλάδα ότι δεν μοιράστηκε όλο το τιράζ του Documento από το πρακτορείο συμφερόντων Μαρινάκη», δηλώνουμε τα εξής: οι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οι σχετικές αναφορές του δημοσιεύματος δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη φιλοσοφία ούτε με την επιχειρηματική λογική της Εταιρείας μας. Όπως όλες οι εφημερίδες, έτσι και η εφημερίδα Documento, βρίσκεται εγκαίρως σε όλα τα σημεία πώλησης Τύπου της χώρας.
Ακόμη, επισημαίνουμε ότι, παρά τις προσκλήσεις προς τον συγκεκριμένο εκδότη να συνεργαστεί με αρμόδια στελέχη της Εταιρείας μας για τη βελτιστοποίηση της διανομής του εντύπου του, το αρνείται πεισματικά.
Σημειωτέον ότι, η νέα μετοχική σύνθεση της ΑΡΓΟΣ Α.Ε. ανακοινώθηκε (δείτε ΕΔΩ), την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019"