ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

To Eθνος βάφτηκε γαλάζιο

Στα γαλάζια βάφτηκε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που μετά την αποχωρηση του Δημήτρη Μάρη και των στενών συνεργατων του, άλλαξε το χρώμα στα λογότυπα και του ημερήσιου φύλλου και του κυριακάτικου.
Εκδότης - διευθυντής στο ΕΘΝΟΣ εδω και λίγες ημέρες εμφανίζεται ο Τραϊανός (Νούλης) Χατζηδημητρίου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έμπιστος του Ιβάν Σαββίδη) ο οποίος κάνει τις συννενοήσεις, για τα θέματα και το πρωτοσέλιδο, μέσω τηλεφώνου.
Η εφημερίδα της Dimera από..
την περασμένη Τρίτη άλλαξε το χρώμα στο λογότυπό της προφανώς για να σηματοδοτήσει την μετάβαση στη νέα εποχή του ομογενούς επιχειρηματία. Το χρώμα στον τίτλο του  ημερήσιου φύλλου είναι το πετρόλ, ένα χρώμα υποτίθεται κύρους και σοβαρότητας το οποίο χρησιμοποιούσε και ο Σταύρος Ψυχάρης όταν «έπαιζε» με τα λογότυπα των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ.
Το «αρνητικό» κόκκινο που χαρακτήριζε την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ δεν υπάρχει πλέον και στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο έγινε γαλάζιο -όχι και τόσο ελκυστικο καθώς το «πλακάτο αρνητικό» με το λογότυπο και τις προσφορές καταλαμβάνει σχεδόν το ένα τρίτο της πρώτης σελίδας...