ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εκπλήξεις στο Mega

Eπειδή με ερέθισαν διάφοροι τυπολογούντες, επανέρχομαι στο θέμα του Mega. Για να γνωρίζετε και για να πεισθούν οι... άπιστοι Θωμάδες, σας μεταφέρω εγκύρως ότι η Alpha Bank, βασική πιστώτρια του Mega Channel, απέστειλε αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να τοποθετήσει την Grand Thornton στη θέση του ειδικού διαχειριστή.
***
Ετσι σύμφωνα με το νόμο, η δικαστική αρχή οφείλει εντός μηνός να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα της τράπεζας. Στον.. βαθμο λοιπόν που το τραπεζικό αίτημα εγκριθεί, τότε η διαχειρίστρια ελεγκτική εταιρεία θα μπορεί να ξεκινήσει πάραυτα τις διαδικασίες εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού.
****
Κατά μιά εκδοχή οι υπεύθυνοι της ελεγκτικής εταιρείας βολιδοσκοπούν ήδη ενδιαφερομένους για την εξαγορά του τίτλου και της ταινιοθήκης του eMega. Εκείνο που μαθαίνω είναι ότι δείχνουν ενδιαφέρον τουλάχιστον πέντε σχήματα. Μπορώ μάλιστα να σας διαβεβαιώσω ότι όταν ξεκινήσει η διαδικασία, θα εκπλαγούν άπαντες από το εκδηλούμενο ενδιαφέρον. Αυτά για την ώρα. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.


- από τη στήλη Βηματοδότης / εφημερίδα ΒΗΜΑ