ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Εφημερίδα 120 ετών με νέα εμφάνιση

Ανανεωμένη η εφημερίδα Θεσσαλία της Μαγνησίας, το τελευταίο δίμηνο. Αιτία ο επανασχεδιασμός όλων των φύλλων (καθημερινό, Σαββατιάτικο και Κυριακάτικο).
Η εφημερίδα που φέτος συμπληρώνει τα 120 κυκλοφορίας αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της με στόχο να είναι πιο φιλική στην ανάγνωση. Η βασική της αλλαγή ειναι στο λογότυπό της που αν και δεν άλλαξε, κρατήθηκε η αρχαιοελληνική τυπογραφία, και τοποθετήθηκε σε ενα ραφ φόντο. Η πρώτη σελίδα που στην βάση έχει καθημερινά διαφημιστικές καταχωρίσεις εκμεταλλεύεται τα 2/3 για δημοσιογραφική ύλη. Στο.. εσωτερικό το κασέ ειναι πειθαρχημένο και σε κλασσικά επίπεδα.
Η εφημερίδα κυκλοφορεί και με ένθετα στο κυριακάτικο φύλλο (Θ -ΚΟΙΝΩΝΙΑ).
Ο εκδότης Βασίλης Δανός που διατηρεί και την τυπογραφική μονάδα στον Βόλο ετοιμάζεται για ακόμη περισσότερα θεματικά ένθετα, ενώ υπό σκέψη είναι το κυριακάτικο περιοδικό ΣΕΛΙΔΕΣ που κυκλοφορούσε τα προηγούμενα χρόνια.
Μέσα στο 2018 η εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ θα γιορτάσει τα 120 χρόνια της με μια πολύ μεγάλη εκδήλωση-έκπληξη που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο.