ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Εμπειρος «εφημεριδάς» στο τιμόνι του ΕΘΝΟΥΣ;

Τελικά το Epsilon με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς φαίνεται πως έχει διάθεση να κάνει δουλειά. Η απόφαση που ελήφθη σχετικά με το κανάλι είναι να υπάρξει σοβαρή ενίσχυση του τηλεοπτικού προγράμματος. Τουλάχιστον προς αυτη την κατεύθυνση κάνει προσπάθεια και βάζει καλές ταινίες. Την Παρασκευή το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός είχε το Τελευταία έξοδος, Ρίτα Χέιγουορθ του Φρανκ Ντάραμποντ με τους Τιμ Ρόμπινς και Μόργκαν Φρίμαν.
****
Aλλαγή διεύθυνσης θα γίνει στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Αυτό ακούγεται μετ΄επιτάσεως εδώ και..
αρκετές ημέρες μετά και την αποχώρηση του Δημήτρη Μάρη που συνδυάζεται και με το λουκέτο σε εφημερίδα που είχε έδρα τον Πειραιά. Για τη θέση του διευθυντή ακούγεται το όνομα γνωστού, έμπειρου «εφημεριδά».
 ****
 Προς το παρόν στο ΕΘΝΟΣ αλλάξανε τα χρώματα (που τραγουδάει κι ο Μάλαμας) ενώ ως γνωστόν εκδότης - διευθυντής στο ΕΘΝΟΣ εμφανίζεται ο έμπιστος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Νούλης Χατζηδημητρίου. Στους άμεσους σχεδιασμούς περιλαμβάνεται η μετακόμιση της εφημερίδας σε άλλες εγκαταστάσεις. Το ΕΘΝΟΣ δεν θα συστεγαστεί με το Epsilon, το οποίο είναι σε φάση αλλαγών...
****
Κια μιας ο λόγος για μετακομίσεις, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 στο δυναμικό του, ετοιμάζεται να πάει στο Epsilon. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» ο Γιώργος Λιάγκας σκέφτεται σοβαρά να σπάσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την τηλεοπτική του πορεία στο Epsilon, με προορισμό το «X Factor» τα δικαιώματα του οποίου πρόσφατα απέκτησε το κανάλι.