ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Έσπευσε μόνο η ΕΡΤ…

 Ο νέος ΕΔΟΕΑΠ έχει κολλήσει και οι φορείς γύρω από αυτόν προσπαθούν να τον ενεργοποιήσουν προς την κατεύθυνση της διευρυμένης λειτουργίας του με την είσοδο των μελών όλων των Ενώσεων Τύπου. Η επικείμενη υπογραφή του Κανονισμού Είσπραξης Εσόδων από τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο, θα κινήσει τη διαδικασία ενίσχυσης του Ταμείου με τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων, αλλά και με το 2% επί του τζίρου τους που είναι υποχρεωμένα να καταβάλουν όλα.. τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και για τα οποία δεν ξέρουμε σε τι ποσοστό θα υπάρξει σχετική προθυμία.
Προς το παρόν η πρώτη –και η μόνη– που έσπευσε να καταβάλει το 2% ήταν η ΕΡΤ, αλλά και αυτή σταμάτησε περιμένοντας να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την είσπραξη των εσόδων. Όλα τα άλλα Μέσα είναι σε αναμονή και, κυρίως, οι εφημερίδες, οι οποίες περιμένουν τα μέτρα για την στήριξη του γραπτού Τύπου.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ