ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

«Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο»

Τον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωη το πρωί του Σαββάτου, αποχαιρετά η ΕΡΤ μεσα από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές της. Η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της για τον θάνατο του Ν. Γρυλλάκη αναφέρει:
Ένας από τους πλέον διακεκριμένους και αγαπητούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ο Νίκος Γρυλλάκης, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σήμερα το πρωί, βυθίζοντας..
στο πένθος τους συναδέλφους του στη δημόσια τηλεόραση και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο.
Ο Νίκος Γρυλλάκης γεννήθηκε στα Χανιά πριν από 55 χρόνια και από πολύ νέος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία μέσα από τηλεόραση και εφημερίδες. Επί τρεις δεκαετίες κάλυψε για την ΕΡΤ το ρεπορτάζ για θέματα περιβάλλοντος, υποδομών και ενέργειας, διακρινόμενος για τον υψηλό επαγγελματισμό του.
Δημοσιογράφος που «κυνηγούσε» την είδηση την ώρα που αυτή ήταν σε εξέλιξη, παρουσίαζε καθημερινά το ρεπορτάζ με τρόπο άμεσο, έγκυρο, αναλυτικό, διεισδύοντας σε όλες τις διαστάσεις και προεκτάσεις των γεγονότων. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητά του στη ζωή και τη δουλειά, τον είχαν εκλέξει επί σειρά ετών εκπρόσωπο τους στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Κάθε μέρα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχονταν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ με ένα συγκεκριμένο αστείο: «Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο!». Και αυτό ήταν μια πραγματικότητα.
Από σήμερα αυτό θα το στερηθεί για πάντα η οικογένεια της ΕΡΤ, μαζί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη του.
Η σκέψη όλων – εργαζομένων και διοίκησης – είναι μαζί με την οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι Νίκο.

Η κηδεία του Νίκου Γρυλλάκη θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, στις 15.30,  στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Αλίκαμπο Χανίων.