ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Διάλεξη στο Πάντειο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΣΠΗΤ με το  Εργαστήριο Τεκμηρίωσης και Μελέτης του Ελληνικού Τύπου (ΕΤΜΙΕΤ) του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας (ΚΕΝΙ)/ Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου για την επεξεργασία ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Τα Περιοδικά Ποικίλης Ύλης. Κριτική Ανάλυση, Ποσοτικά Δεδομένα, Βασικές Θεωρητικές Συντεταγμένες, Ερευνητικές Προκλήσεις», η ΕΣΠΗΤ ενημερώνει για την εξής εκδήλωση:..
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 4 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Αίθουσα ΣΤ1/ΚΕΝΙ, 6ος όροφος) θα δοθεί διαλεξη από την  Hogara Matsumoto, Καθηγήτρια στο Τμήμα Αγγλικής Λογοτεχνίας, Πανεπιστήμιο Sophia, Τόκιο και την Hiroko Hiratsuka, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, College of Industrial Technology, Nihon University, Chiba, Ιαπωνία, με θέμα Not “Just a Middle Class Housewife”: The Representation of the Changing Roles of Women in Popular Periodicals.
Η διάλεξη οργανώνεται στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού σεμιναρίου Print Media and Popular Culture και από την Ερευνητική Μονάδα Τεκμηρίωσης και Μελέτης της Ιστορίας του Ελληνικού Τύπου (ΕΤΜΙΕΤ/ΚΕΝΙ), Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.