ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Εκτός Real Fm ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου

Πρεμιέρα σήμερα στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Real Fm για τον Ακη Παυλόπουλο που αντικατέστησε τον προ δεκαημέρου αποχωρήσαντα Νίκο Στραβελάκη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος όπως ήταν φυσικό κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βγάλει πέρα με χαρακτηριστική άνεση το 2 με 4 του ραδιοσταθμού.
Κενό παραμένει προς το παρόν το τρίωρο του Σαββατοκύριακου που έκαναν μαζί ο Ακης Παυλόπουλος και ο Μάνος Νιφλής, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι..
παρελθόν για τον Real Fm αποτελεί πλέον ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που κρατούσε το 7 με 8 τα απογεύματα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Ο δημοσιογράφος έγραψε σχετικά στο Twitter:
«Το ταξίδι μου στον Real fm τέλειωσε. Σύντομο, αλλά ενδιαφέρον. Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε». Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει, ενώ όπως γράφει το e-tetradio, στη θέση της εκπομπής του Μπ. Παπαπαναγιώτου θα παίζει επανάληψη της μεσημεριανής Ελληνοφρένειας.