ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ν. Γρυλλάκης

Απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης σε ηλικία 55 ετών. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.
Ο 55χρονος δημοσιογράφος ένοιωσε σήμερα το πρωί μια αδιαθεσία και μετέβη στο Λαϊκό νοσοκομείο με έντονους πόνους στην πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη..

έμφραγμα και άφησε την τελευταία του πνοή στις 9 το πρωί.
Ο Ν. Γρυλλάκης κάλυπτε θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, ήταν μάχιμος ρεπόρτερ σε τηλεοραση και εφημερίδες ενώ είχε διατελέσει εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Το ήθος του Νίκου Γρυλλάκη ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά.
Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή».
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη κάνει φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο Νίκος Γρυλλάκης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, το ήθος, αλλά και την ευσυνειδησία του.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».