ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ο Αδωνης παρακαλεί λυτούς και δεμένους να τον στηρίξουν

* Παραίτηση - μούφα του Γεωργιάδη 
* O Ευ. Αντώναρος ξεμπροστιάζει τον δοτό αντιπρόεδρο

Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη «ξεμπροστιάζει» ο πρόσφατα διαγραμμένος από τη ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος (τον έφαγε ο «δοτός») σχετικά με το ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον Μητσοτάκη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Novartis. Ο Αντώναρος κάνει λόγο για «παραίτηση - μούφα» επικαλούμενος εξαιρετικές πηγές του στη ΝΔ και αναφέρει πως ο Γεωργιάδης παρακαλεί λυτούς και δεμένους κι όσους.. του ανοιξαν κυρίως την πόρτα για τη Νεα Δημοκρατία να τον στηρίξουν. Και χαμηλόφωνα απειλεί κιόλας.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο fb ο Ευ. Αντώναρος:
Παραίτηση - μουφα απο ο,τι μαθαίνω από εξαιρετικές πηγες μου στη Νεα Δημοκρατία.
Η δήθεν υποβολη της παραίτησης του περιστασιακού εκ του κύκλου των μουσαφιραίων προερχόμενου αντιπροεδρου για την οποία επαίρεται ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ. Κι ας την χρησιμοποιεί ως δήθεν απόδειξη ανιδιοτέλειας και ευπρέπειας.
Αντίθετα παρακαλεί λυτούς και δεμένους κι όσους του ανοιξαν κυρίως την πόρτα για τη Νεα Δημοκρατία να τον στηρίξουν. Και χαμηλόφωνα απειλεί κιόλας. ( Θα πούμε περισσότερα αν χρειαστεί...)
Αλλα είπαμε όποιος θέλει να παραιτηθεί πραγματικά, παραιτείται. Και δεν κάνει φιοριτούρες για τα μάτια του κόσμου.
Για να το κάνεις όμως πρέπει να έχεις κότσια....
Κι επειδή τα κότσια λείπουν εμφανώς, καιρός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει την μεγάλη απόφαση και να ανακαλέσει το δοτο αξίωμα. Αλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο ευπρεπής Κωστής Χατζηδάκης, υπεραρκεί.