ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

«Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Σκουρή στην ομάδα της 24ΜΕDIA»

Αναλαμβάνει τη διεύθυνση του Ραδιοφώνου 24/7

Aπό τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, καθήκοντα Διευθυντή στο Ραδιόφωνο 24/7 αναλαμβάνει ο Βασίλης Σκουρής, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ενημερωτικού σταθμού της 24MEDIA. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του μιντιακού ομίλου του Δημήτρη Μάρη που εξοδόθη αμέσως μετά την δημοσιοποιηση της αποχώρησης του Β. Σκουρή από το Real Group.
Στην ανακοίνωση της 24Media αναφέρεται: «Ο κ. Σκουρής, στέλεχος με πολυετή εμπειρία.. στον δημοσιογραφικό χώρο, έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις στις εφημερίδες Ριζοσπάστης, Αυγή, Έθνος και Ημερησία. Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο του Alpha ενώ υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι 1. Τα τελευταία έντεκα χρόνια εργάστηκε στη Realnews, ως αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ και διευθυντής σύνταξης ενώ παράλληλα υπήρξε διευθυντής σύνταξης στο Real.gr και υπεύθυνος πολιτικού ρεπορτάζ στον Realfm.»
Επίσης ο Νικόλας Πεφάνης, CEO της 24MEDIA, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Σκουρή στην ομάδα της 24ΜΕDIA. Η επιτυχημένη πορεία του σε θέσεις υψηλής ευθύνης, αποτελεί εγγύηση για την υλοποίηση του ιδιαίτερα δυναμικού πλάνου ανάπτυξης του Ραδιοφώνου 24/7 και μας γεμίζει με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα του ομίλου”.