ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Προς τον όμιλο Βαρδινογιάννη οδεύει ο Alpha

Μπορεί πριν δυο χρόνια να φάνταζε απίθανο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν Κοντομηνάς – Βαρδινογιάννης, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους, με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχουν σύννεφα και οι όποιες διαφωνίες τους να έχουν παραμεριστεί.
Η προσέγγιση των δυο επιτεύχθηκε μέσω των συνεργατών τους που κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να τους πείσουν ότι.. δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Τελικά όχι μόνο τα κατάφεραν αλλά προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα αφού μέσω των συνεργατών τους είναι σε εξέλιξη συζήτηση για στρατηγική συνεργασία μεταξύ STAR και ALPHA.
Συγκεκριμενα οι τεχνικοί σύμβουλοι, αλλά και οι διευθυντές των δυο καναλιών συνεργάζονται στενά, ώστε να συντάξουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των τομέων. Δηλαδή από τις ειδήσεις και τη δυνατότητα χρήσης ενός κοινού κοντρόλ, μιας και τα δελτία τους βγαίνουν διαφορετικές ώρες, έως το κομμάτι των παραγωγών και ό,τι άλλο ενδιαμέσως καλύπτει την τηλεοπτική δραστηριότητα των δυο σταθμών.
Οι συζητήσεις είναι εντατικές και τις παρακολουθούν στενά οι επικεφαλής των δυο καναλιών Κυριακόπουλος του STAR και Παπαδρόσος του ALPHA. Σε περίπτωση που ευοδωθούν η υλοποίηση της συμφωνίας θα ξεκινήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
- από το enimerosi24