ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Γιατί «εξαφανίστηκε» ο Μαραντζίδης από τον ΣΚΑΪ

Σε μια σκηνή και οι δημοσκόποι. Ξέρετε, αυτοί που βγάζουν τον Κυριάκο πρωθυπουργό από το 2016 και με διαφορές του τύπου 25% και 30%.
Σιγά, συντρόφια, μην σας θυμίσουμε και στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές τι δίνατε. Τώρα όμως έχω έναν εξαφανισμένο δημοσκόπο. Και στις ελεύθερες ώρες του και ιστορικό – καλά, όχι ακριβώς ιστορικό, αλλά πολιτικό επιστήμονα.
Ναι, καλέ, τον Νίκο Μαραντζίδη λέω. Τον του ΠΑΜΑΚ. Οχι, δεν εξαφανίστηκε τύπου Alert, απλώς έχει μια ικανότητα αυτό το.. παλιοσύστημα να εξαφανίζει αυτό που το δυσαρεστεί. Δεν ξέρω αν είδατε πως την τελευταία δημοσκόπηση στον ΣΚΑΪ δεν την έδωσαν το ΠΑΜΑΚ και ο Μαραντζίδης, αλλά η Pulse. Καλά, κι αυτή προβάδισμα σε Μητσοτάκη δίνει, αλλά εγώ επιμένω: Πού είναι ο Μαραντζίδης;
Εμαθα, λοιπόν, ότι ο εν λόγω καθηγητής και δημοσκόπος -ο Θεός να τον κάνει- είχε σφοδρή διαφωνία για τον χειρισμό της ΝΔ στο Μακεδονικό, παρότι ήταν πολύ, μα πολύ κοντά στον Μητσοτάκη. Μας τελείωσε.
- από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «Νέα Σελίδα»