ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Προς τον Φαήλο οδεύει η Παπαγγελή

Πήραν υπογλώσσια στη ΝΔ

Δύσκολη εξίσωση το άνοιγμα του Κυριάκου Mητσοτάκη στο Κέντρο, ειδικά όταν ορισμένα στελέχη της ΝΔ δυναμιτίζουν την προσπάθεια. Ετσι και η υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ Αθηνά Σπανάκη με ανάρτησή της στο facebook προκάλεσε ταραχή στην Κρήτη. Επιτέθηκε σε αντιδήμαρχο γιατί φωτογραφήθηκε με μετανάστριες, και μάλιστα με λόγο που παραπέμπει σε.. πολύ ακραίους χώρους. «Τα δώσατε όλα πίσω στις ΜΚΟ για να έχετε τον χρόνο φωτογράφισης με την παρέα σας...» έγραψε, και στην Πειραιώς πήραν... υπογλώσσια.

Η διαγραφή ενός μοντέλου

Για ένα παρόμοιο (ρατσιστικό) σχόλιο δεν τη γλίτωσε το μοντέλο-στέλεχος της ΝΔ Ελλη Παπαγγελή (αυτή που εμφανίζεται σε περιοδικά και στην τηλεόραση να διαφημίζει κολλαγόνα και να φωτογραφίζεται με τον πρίγκιπα του Μονακό). Η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης αποφάσισε τη διαγραφή της από μέλος της ΝΔ. Τι έκανε η Ελλη Παπαγγελή; Ενα σχόλιο σχετικά με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την επιστράτευση στο πλευρό τους του... βουλγαρικού στρατού: «Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις προσβάλλουν όλους τους Ελληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση για την καρατόμησή της. Ισως η κυρία Παπαγγελή οδεύσει τώρα προς το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη, με τον οποίο διατηρεί καλές πολιτικές σχέσεις.
- πηγή: BHMAτοδότης