ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ανοιγμα(;) Μάρη στον Μαρινάκη

Σημάδια απο-επένδυσης στην 24Media

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στον όμιλο 24 Media του Δημήτρη Μάρη, μετά το «διαζύγιο» με τον Ιβάν Σαββίδη. Η εταιρία έχει μπει σε διαδικασία περιορισμού των εξόδων της σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα παρατηρούνται σημάδια απο-επένδυσης εν όψει της αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Κι αυτό γιατί η σχέση του ιδιοκτήτη με την ηγεσία της ΝΔ είναι εξαιρετικά προβληματική.
Μπορεί η Πειραιώς να μην έχει κατονομάσει ακόμη πρόσωπα από το χώρο του τζόγου..
ωστόσο φωτογραφίζει τον Δημήτρη Μάρη δεδομένου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει λόγο για φοροδιαφυγή στο συγκεκριμένο χώρο και έχει καλέσει τον πρωθυπουργό να πάρει θέση, χωρίς όμως ανταπόκριση. Μάλιστα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποδώσει τη στάση Τσίπρα στη στήριξη που απολαμβάνει από βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου.
Προς το παρόν όμως όλα είναι υπό συζήτηση και κυρίως υπό διαπραγμάτευση για τον ιδιοκτήτη της 24 Media, χωρίς όμως να αποκλείεται ακόμη και η απόσυρση του από τα ΜΜΕ εάν δεν βρεθεί φόρμουλα που να διασφαλίζει την επένδυση και τον ίδιο από μελλοντικές ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Στο πλαίσιο αυτό δεν περνά απαρατήρητη η σχέση που επιχειρεί να αναπτύξει εσχάτως ο Δ. Μάρης με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στο πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού αναζητά ένα σύμμαχο για την επόμενη ημέρα ή έστω τη μεσολάβηση του ώστε να αρθούν οι όποιες «παρεξηγήσεις» και η επόμενη ημέρα να είναι όσο γίνεται ανώδυνη.
- πηγή: enimerosi24