ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Β. Σκουρής: Να μην ακούσω καμία βλακεία...

...η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας με το Real ήταν αποκλειστικά δική μου

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... Εκτός Real Group και «επίσημα» ο διευθυντής σύνταξης της Real News και βασικός σχολιαστής του Real Fm Βασίλης Σκουρής (δείτε ΕΔΩ) καθώς και ο ίδιος ανακοίνωσε στο fb το τέλος της συνεργασίας του με τον όμιλο Kουρή - Χατζηνικολάου.
«Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας, για να μην ακούσω καμία βλακεία, ήταν αποκλειστικά δική μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Β. Σκουρής... Αναλυτικά η ανάρτησή του στο fb:
ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
Απόψε ολοκληρώθηκε και το δικό μου συναρπαστικό ταξίδι με τον όμιλο του real. Ελαβα απίστευτα πράγματα και κυρίως την εμπιστοσύνη του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ έδωσα ό τι καλύτερο είχα. Βρήκα πραγματική ελευθερία και άξιους συναδέλφους και φίλους. Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας, για να μην ακούσω καμία βλακεία, ήταν αποκλειστικά δική μου. Η εφημερίδα, το ραδιόφωνο, τα σαιτ θα παραμείνουν πρώτα και εγώ θα χαίρομαι.
Νίκο, Στέργιο, Βασίλη, Κωνσταντίνε, Δημήτρη, Ανδρέα,Αναστασία, Γιώργο,  Ακη, Κολοκοτρώνη, Μάνο, Ελισσάβετ, Γεωργίου, Μπουζιώτη σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πολύ όλους. Πρωτίστως τα παιδιά του πολιτικού που με ανέχτηκαν. Τον Παναγή, τον Γιώργο, την Μαριτίνα, τον Ηλία, τον Θάνο, τον Αντώνη,τον Πάρι. Τον Αθανασίου, τον Παντελή, τον Θανάση, τα παιδιά του ραδιοφώνου, τα κορίτσια του LIFE. Οσους εκτός δουλειάς με στήριξαν. Σας αγαπάω.
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ….

Ο Βασίλης Σκουρής οδεύει προς τον όμιλο της 24Media του Δ. Μάρη για να αναλάβει το Ραδιόφωνο 24/7