ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

«Γολγοθάς» οι εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ

Μόνο σε ΕΛΤΑ και ΚΕΠ μεταβιβάσεις και πινακίδες

Ένα «Γολγοθά» θα αντιμετωπίζουν μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών όσοι τολμήσουν να εισάγουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ή δίκυκλα ή να μεταβιβάσουν κάθε είδους όχημα, ενώ παράλληλα «απαγορεύονται» οι εκπτώσεις κομίστρων από τις εταιρείες διαμεσολάβησης ενώ παράλληλα οι έχοντες θα πληρώνουν τριπλάσια πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ τις οποίες όμως.. αναιρεί ο κ. Μαυραγάνης.
Ειδικότερα χθες ψηφίστηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία, το νομοσχέδιο με το οποίο ρυθμίζονται θέματα μεταφορών. Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κατά η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι και παρών η ΧΑ, το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων.
Το άρθρο 12, που αφορά την ηλεκτρονική ή τηλεφωνική διαμεσολάβηση μεταφοράς επιβατών με οχήματα Επαγγελματικής Δημοσίας Χρήσεως (τύπου TaxiBeat) ψηφίστηκε με ονομαστική ψηφοφορία από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και την ΧΑ. Καταψήφισαν ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΠΟΤΑΜΙ, ενώ η Ένωση Κεντρώων και το ΚΚΕ ψήφισαν παρών.

- περισσότερα στο εκτενές ρεπορτάζ της Μαρίας Μόσχου και του Γ. Κ. Ανδρή στο movenews.gr ΕΔΩ