ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Στην εντατική ο Γιώργος Βουλγαράκης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών από τα μεσάνυχτα ο πρώην υπουργός,  Γιώργος Βουλγαράκης, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα που προκλήθηκαν στα άκρα του απο τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει..
γνωστά, ο 58χρονος πολιτικός το μεσημέρι της Τρίτης παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο έξω από το Ζάππειο, στη λεωφόρο Βασιλίσσσης Όλγας και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο δεξί χέρι. Διακομίστηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου οι γιατροί με επικεφαλής τον ορθοπεδικό κ. Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης καθώς και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός.
UPD
Το βράδυ της Τετάρτης  ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης βγήκε από την Εντατική και πλέον θα συνεχίσει την νοσηλεία του σε κανονικό δωμάτιο.