ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

O Κοντομηνάς πέρασε (χθες) την πόρτα του Μαξίμου

Η μόνη ιδιοκτησία τηλεοπτικού σταθμού με την οποία δεν έχει τουλάχιστον διαρρεύσει ακόμη ότι συναντήθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς είναι του STAR. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη λέγεται από κύκλους που γνωρίζουν τα πολιτικά παρασκήνια, διατηρούσε μέχρι πρόσφατα πολύ καλές σχέσεις με την κυβέρνηση και υπήρχε ανέκαθεν ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας, τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον υπουργό Νίκο Παππά. Οι εξελίξεις όμως μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες – λέγεται, ότι «πάγωσαν» τις σχέσεις των δυο πλευρών και ως γνωστόν ακολούθησαν εκατέρωθεν βολές. Ο σταθμός μέσω του δελτίου ειδήσεων έκτοτε ασκεί αδυσώπητη..
κριτική στην κυβέρνηση, ενώ στελέχη της κυβέρνησης έχουν κατηγορήσει ονομαστικά την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως και τον Δημήτρη Κοντομηνά οτι «ασκούν πιέσεις σε δημόσιους λειτουργούς».

Βεβαίως η απόφαση του ΣτΕ άλλαξε το κλίμα στα κανάλια τα οποία συνεχίζουν να αντιπολιτεύονται σκληρά την κυβέρνηση… αλλά παράλληλα αναζητούνται και γέφυρες συνεννόησης… Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε εχθές συνάντηση Παππά – Κοντομηνά στο Μαξίμου, όπως διέρρευσε, χωρίς να διαψευστεί, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και από τις δυο πλευρές. Άλλωστε και οι δυο το εχουν ανάγκη στη συγκεκριμένη περίπτωση… Μένει φυσικά να αποδειχθεί πώς θα αποτυπωθεί στο δελτίο του ALPHA. Και με ποιον τρόπο θα «ξεχαστούν» οι φράσεις του Κοντομηνά «ο Παππάς θέλει να ρίξει μαύρο στα κανάλια» ή «ο Κοντομηνάς μεταμφίεσε δημοσιογράφο για να με ακολουθεί».

Συμπερασματικά λοιπόν το μόνο δελτίο που εξακολουθεί να χτυπά δυνατά την κυβέρνηση περισσότερο και από του ΣΚΑΙ, είναι αυτό του STAR. Το δελτίο ειδήσεων του καναλιού είναι πια πολύ σκληρό με την κυβέρνηση σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που έχουν έστω και στο ελάχιστο «μαλακώσει»!
Άραγε να περιμένουμε τώρα που καταλάγιασαν τα πράγματα συνάντηση ή γεύμα και με μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη;
- από το enimerosi24.gr

σημ. zoornalistas: Συνάντηση έγινε και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Μαξίμου.