ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο Λάκης δεν μένει πια στον Alpha

Φαίνεται ότι η διαδρομή του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha έλαβε τέλος και το «Τσαντίρι» ξεστήθηκε οριστικά, κινώντας για άλλες πολιτείες. Απόψε αργά το βράδυ, στις 00.15, η εκπομπή «ΌΛΑ» φιλοξενεί τον γνωστό ηθοποιό, ένα πρόσωπο πολυσυζητημένο τον τελευταίο καιρό.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε στα Στούντιο Κάππα στις 3 το μεσημέρι για την εγγραφή της εκπομπής, ευδιάθετος, αδυνατισμένος κατά 12 κιλά και ήρεμος σε σχέση με τα γεγονότα που τον αφορούν.
Όπως μάθαμε, βρέθηκαν εκεί κατά σύμπτωση ο Θοδωρής Κυριακού και ο Τζώνυ Καλημέρης και είχαν μια σύντομη κουβέντα μαζί του.
Εκτός από θεατρικά ο Λάκης Λαζόπουλος θα λύσει και το μυστήριο της παραμονής του ή όχι.. στο κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τις κουβέντες με τον Θέμο Αναστασιάδη διαφαίνεται ότι ο Alpha αποτελεί παρελθόν για αυτόν.
Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για όλα τα γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν είναι καλές, όπως λέγεται και γράφεται. Ασφαλώς περιμένουμε, με ενδιαφέρον να δούμε την εκπομπή...

Nτέπυ Γκολεμά (newpost)
-