ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Το πρώτο meeting του (διευθυντή) Αρβανίτη στον όμιλο Μάρη

«Η προσθήκη του Κώστα Αρβανίτη είναι η ιδανική ενίσχυση για τις αναπτυσσόμενες επενδύσεις μας στον χώρο του ραδιοφώνου. Στόχος μας είναι να χτίσουμε πάνω στην ανοδική μας πορεία επενδύοντας παράλληλα σε περισσότερες ραδιοφωνικές προσπάθειες, σε τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό». Αυτό δήλωνε προ ημερών ο CEO της 24MEDIA Σταύρος Δρακουλάκος καλωσορίζοντας  στον όμιλο τον τέως διευθυντή του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη.
Ο Δημήτρης Μάρης, το αφεντικό της 24MEDIA, ανέβασε με τη σειρά του μια φωτογραφία (επάνω αριστερα) του Κώστα Αρβανίτη στο πρώτο meeting -όπως το λένε σε όλα τα σοβαρά μαγαζιά- με.. στελέχη του ομίλου στα γραφεία της Συγγρού στην Καλλιθέα.
Θυμίζουμε ότι ο Κ. Αρβανίτης αναλαμβάνει στον ομίλο 24Media "καθήκοντα Διευθυντή Radio Business Unit με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και δικτύωση του SPORT24 Radio 103,3 καθώς και την ανάπτυξη και τη δημιουργία περισσότερων ραδιοφωνικών brands".
Ο Κ. Αρβανίτης μετά από ένα πολύ σύντομο «πέρασμα»(;) από τα γραφεία του Ιβάν Σαββίδη κατευθύνθηκε προς την Καλλιθέα για να αναλάβει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: το ραδιόφωνο.