ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Δωρεάν μαθήματα δημοσιογραφίας από το Βηματοδότη

Είναι ωραίο και πρέπον εμείς οι νεότεροι της δημοσιογραφίας να διδασκόμαστε από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους. Γι' αυτό και αναδημοσιεύω χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση το σημερινό σχόλιο του Βηματοδότη, από το ηλεκτρονικό «Βήμα». Αναφέρεται στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον... «φρεσκοχτενισμένο και φρεσκοκουρεμένο» Άδωνι. Πρόκειται για ένα σχόλιο υψηλής ποιότητας που ήδη εντάχθηκε στη διδακτέα ύλη μεγάλων σχολών δημοσιογραφίας σε διεθνές επίπεδο. Respect. Ιδού: 
Εως τώρα όλοι στη Βουλή γνώριζαν ότι όταν επρόκειτο να μιλήσει ο Ευ. Βενιζέλος άδειαζε το καφενείο και το Περιστύλιο του Περικλέους και οι βουλευτές πήγαιναν.. στην αίθουσα της Ολομέλειας για να τον ακούσουν. Αλλά ουδείς περίμενε ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο με ομιλητή τον Αδωνι Γεωργιάδη. Οταν ανέβηκε στο βήμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, η αίθουσα ξαφνικά γέμισε. Ορισμένοι μάλιστα από τους γαλάζιους βουλευτές κρατούσαν και... σημειώσεις σε αυτά που έλεγε, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι τα λεγόμενά του αποτελούν και την κομματική γραμμή. Και αυτός με άνεση, φρεσκοχτενισμένος και φρεσκοκουρεμένος και με καινούργια κουστουμιά μίλησε για το ΕΣΡ χωρίς χειρόγραφο ατενίζοντας συνεχώς προς τα υπουργικά έδρανα όπου καθόταν ο Νίκος Παππάς. Ηταν ωσάν να απευθυνόταν μόνο σε αυτόν και του έκανε μάλιστα και παρατήρηση για τις... εκφράσεις του προσώπου του: «Μη μου κουνάς εμένα το κεφάλι, εντάξει;» του είπε όταν ο επίδοξος υπουργός-καναλάρχης τόλμησε να κουνήσει το κεφάλι του. Και όταν σε κάποια στιγμή ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κοίταξε κάπως παράξενα, του επιτέθηκε και εκείνου λέγοντάς του κάτι για τη... φάτσα του.
 Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)