ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο Μπόμπολας σκέφτεται να ρίξει ζεστό χρήμα στο Mega

Το σχέδιο Φιλιππόπουλου και η συμμετοχή του Δημήτρη Μάρη

Οι εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών έχουν προκαλέσει κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα. Ενδεικτικό είναι αυτό που συμβαίνει στο Mega των Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη, όπου ένας εκ των τριών δείχνει διατεθειμένος να μην εγκαταλείψει τη μάχη.
Ο λόγος για το αφεντικό του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος έχει ξεκινήσει σειρά επαφών τόσο με επιχειρηματίες όσο και με τις τράπεζες, αναζητώντας τρόπους επαναλειτουργίας του Μεγάλου Καναλιού.
Πέραν των επαφών που είχε ο Φώτης Μπόμπολας με επιχειρηματίες, που έδειξαν ενδιαφέρον κυρίως για το αρχείο του Mega, πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή και με τις πιστώτριες τράπεζες, αναζητώντας βιώσιμη λύση για το Μεγάλο Κανάλι.
Εκτός από αυτές τις ενέργειες, ο εκδότης του «Εθνους» έχει επιδιώξει να υπάρξει και ένα μίνιμουμ συνεννόησης τόσο με την πλευρά Βαρδινογιάννη όσο και με αυτή του Σταύρου Ψυχάρη. Το..
βασικότερο «όχημα» για να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι οι τρεις συνεταίροι, μετά την κρίση που ξέσπασε στο κανάλι, είναι η πρόταση που είχε καταθέσει ο εκδότης Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Ο  Μπόμπολας θεωρεί ότι, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, υπάρχουν περιθώρια να βρεθεί λύση με τις τράπεζες, να μπουν χρήματα στο κανάλι και παράλληλα να ξεκινήσει να υλοποιείται το σχέδιο Φιλιππόπουλου.
Από τη στιγμή που οι εξελίξεις πλέον το επιτρέπουν, το μπαλάκι περνά και πάλι στο γήπεδο των μετόχων για το αν θα ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις της επιχείρησης προς τις τράπεζες και το Δημόσιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που αρχίσει να υλοποιείται το σχέδιο Φιλιππόπουλου, ο Μπόμπολας θεωρεί περισσότερο από σίγουρο ότι στο νέο σχήμα θα μετέχει και ο συνεταίρος του στην εταιρεία Stoiximan, Δημήτρης Μάρης.
- πηγή: Πολιτικος Καφές / Παραπολιτικά