ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Εκκενώθηκε το «hotspot για Έλληνες» στο Βοτανικό

Ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας, στις 6:30 το πρωί της Παρασκευής, και χωρίς να προκληθούν επεισόδια, εκκενώθηκε ο χώρος στον Βοτανικό, όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το τζαμί.
Η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες, οι οποίοι δεν προέβαλαν καμία αντίσταση κατά την επιχείρηση, οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρία των ΜΑΤ. Σημειώνεται, ότι ο χώρος θα φυλάσσεται πλέον όλο το 24ωρο.
Στον μέχρι το πρωί υπό κατάληψη χώρο βρέθηκαν το πρωί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.. Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος (φωτογραφία).
Η έκταση των 16 στρεμμάτων τελούσε υπό κατάληψη από τις 4 Ιουλίου.
Οι καταληψίες φέρονται να ανήκουν σε σύλλογο που είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης του τεμένους (η προσφυγή έπεσε στο κενό, καθώς απορρίφθηκε από το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο), ενώ συμμετείχουν και μέλη συλλόγων που κυκλοφορούν με στολές στρατιωτικές και έκαναν έλεγχο στοιχείων για την είσοδο στον χώρο.
- από το ethnos.gr
-