ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Για να δούμε...

Αίθουσα σύνταξης από τη Δευτέρα στην ΕΡΤ1 με εφτά δημοσιογράφους 

Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 18.15, η «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ1 ανοίγει τις πόρτες της για τους τηλεθεατές.
Μια νέα ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, για όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα, τη στιγμή που αυτά συμβαίνουν. Μαζί του στο στούντιο σχολιάζουν την επικαιρότητα ο Μανώλης Κοττάκης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, η Έρρικα Βαλλιάνου, η Νικόλ Λειβαδάρη, η Πηνελόπη Γαβρά και η Αναστασία Γιάμαλη.
Ο τηλεθεατής έχει την ευκαιρία να ζήσει τον παλμό μιας πραγματικής αίθουσας σύνταξης και να παρακολουθήσει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία και στις..
ειδησεογραφικές συσκέψεις της δημόσιας τηλεόρασης.
Οι διαφορετικές απόψεις και οι διαφωνίες στο δρόμο για την παραγωγή και τη μετάδοση της είδησης έρχονται στις τηλεοπτικές οθόνες, με το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΕΡΤ να μεταφέρει τις ειδήσεις γρήγορα, ψύχραιμα και σφαιρικά, με πλούσιο ρεπορτάζ από το παρασκήνιο.
Ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλα τα κέντρα των εξελίξεων καλύπτουν κάθε πτυχή της ειδησεογραφίας, ενώ στο στούντιο φιλοξενούνται οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, τα πρόσωπα που δημιουργούν την είδηση.