ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο Βύρων και οι ωραίοι των media

- ΕΡΤ: Δεν απολογούμαστε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας
- Πολύδωρας: Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι΄αυτό δεν με θέλει και ο Μητσοτάκης
 
«Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί;» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε. Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα.. στη δημόσια τηλεόραση.
Στη συνέντευξή του ο πρωην πρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός της ΝΔ, είπε μεταξύ άλλων:
  • Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν να εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου;
  • Αποδέχθηκα την πρόταση για να εκτονώσω την κατάσταση στο ΕΣΡ. Έχω όμως την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις.
  • Τα media υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου.
  • Ο Σαμαράς και η παρέα του δεν με θέλουν. Δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου γι΄αυτό δεν με θέλει και ο Μητσοτάκης».
  • Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της διαπλοκής. Τι θέλουν να βάλουν στο ΕΣΡ; Ανθρώπους της διαπλοκής; Συνταγματολόγους, δικηγόρους, ωραίους των Media;».

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ εξεδόθη εξ αιτίας - μεταξύ άλλων και της κριτικής που άσκησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης που σχολιασε στο Τwitter: «Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!». Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία στην οποία αναφέρει: «Μετά την σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην Ε.Ρ.Τ. όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του...».