ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Λαζόπουλος: o δικός μας Μπέπε Γκρίλο

Ανάμεσα στα κλιπ από τα σπαράγματα άλλων εκπομπών –να 'χαμε (τηλεόραση) να λέγαμε–, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε ότι τα social media στενάζουν από το ακροδεξιό bullying (εις βάρος του κυρίως), ότι το Ίντερνετ είναι γεμάτο επαγγελματίες υβριστές και παχυλά
αμειβόμενα τρολ σε διατεταγμένη υπηρεσία και ότι τελικά, εκτός από τον ίδιο, είμαστε όλοι δεξιοί και σκύλες του Σόιμπλε.
Περίεργη άποψη, αν σκεφτεί κανείς ότι ελάχιστοι συμπατριώτες μας αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί (σκέτο), ενώ κατά καιρούς έχουν αηδιάσει με το όργιο λαϊκισμού και στεγνής χειραγώγησης των εκπομπών του και άπειροι αριστεροί, είτε έχουν αποσύρει την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην παρούσα κυβέρνηση είτε όχι. Τι να..
του πεις κι αυτουνού πια... δύναμή του η «λαϊκή βούληση», από την εποχή ακόμα της συμπαράταξης με τον αδελφό Μιλόσεβιτς. Ακολούθως, επέλεξε χωρίς κανέναν δισταγμό τον δρόμο της άγριας εκμετάλλευσης της κρίσης και του ξεσαλωμένου κοινού θυμικού, και έγινε ο δικός μας Μπέπε Γκρίλο, κάνοντάς μας να διαγράψουμε εντελώς την εποχή των «Δέκα Μικρών Μήτσων», όταν η σάτιρά του ήταν ακόμα ευφυής, καλοπροαίρετη και μη διχαστική.
- από άρθρο του Δημ. Πολιτάκη στη LiFO (διαβάστε το ολόκληρο ΕΔΩ)