ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Όταν τα σάιτ... κλέβουν στις 5 το πρωί!

Έντονα αντιδρά η Live Sport στην έκδοση της Τετάρτης για τις αλλεπάλληλες αντιγραφές αυτούσιων αποσπασμάτων από αποκλειστικά δημοσιεύματά της – αλλά και από κείμενα άλλων εφημερίδων. Αφορμή απετέλεσε συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ στη Live (και στη SportDay) και τα επίμαχα σημεία της οποίας –που είχαν "χτυπηθεί" στο πρώτο της θέμα–, αναρτήθηκαν ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ από όλα τα μεγάλα αθλητικά σάιτ (φυσικά και τα μικρότερα). Οι αναδημοσιεύσεις άρχισαν στις ιστοσελίδες από τις 5 τα ξημερώματα και έτσι πολλές ώρες πριν η εφημερίδα φτάσει στα χέρια των αναγνωστών της η συνέντευξη ήταν ήδη δημοσιευμένη αλλού! Για το θέμα η Live αφιερώνει στη σημερινή της έκδοση μία σελίδα και μεταξύ άλλων γράφει:
 «(…) Η Live ανοίγει σήμερα ένα θέμα που αφορά πιθανότατα όλα τα έντυπα με απτή αφορμή την αναδημοσίευση των δηλώσεων του Μπεργκ. Ήταν ένα θέμα, που το είχαν μόνο η Live και η Sportday, το οποίο μάλιστα αξιολογήθηκε κι έγινε το.. πρώτο της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας. Αυτό, το πρώτο θέμα της εφημερίδας, σε πλήρη ανάπτυξη και πιστή αντιγραφή, '’βγήκε στον αέρα’’ από ιστοσελίδες από τις 5 το πρωί! Σε ώρα που οι εφημερίδες δεν είχαν καν κυκλοφορήσει σε Αθήνα και Πειραιά –πόσο μάλλον στην περιφέρεια. Μάλιστα σε μια ιστοσελίδα υψηλής αναγνωσιμότητας, δεν αναφέρεται ούτε η πηγή –στις άλλες υπάρχει. 
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ