ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Νέος ισχυρός παίκτης στα media o Κώστας Βαξεβάνης

Μετά το «Documento», την κυριακάτικη εφημερίδα που βγάζει ο Κώστας Βαξεβάνης στα περίπτερα περι τα τέλη Νοεμβρίου, (δείτε ΕΔΩ) συζητά και το ενδεχόμενο απόκτησης ραδιοφωνικής συχνότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, φέρεται να είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη τριών ραδιοφωνικών σταθμών, Νίκο Μπιλίρη (παλιό στέλεχος του ΔΟΛ). Οπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά η κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών δεν ευδοκίμησε λόγω των υψηλών απαιτήσεων που προέβαλε ο Ν. Μπιλίρης. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι ανακόπηκαν τα σχέδια Βαξεβάνη για τη δημιουργία και ραδιοφωνικού σταθμού.
Η τυχόν είσοδος του Κώστα Βαξεβανη στα ερτζιανά, μετά το περιοδικό «Hοt Doc», το site «Κουτί της Πανδώρας» και την έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας «Documento», τον καθιστά αυτοματως έναν πό τους ισχυρούς παίκτες στο χώρο των media.
Οσο για τη χρηματοδότηση; Εχει ακουστεί ότι τον Βαξεβάνη θα συνδράμει.. η οικογένεια Καλογρίτσα (που πάγωσε την άλλη εκδοτική προσπάθεια υπό τους Π. Παναγιώτου και Χρ. Μαχαίρα).
Αρχικά, σχετικά με το νέο εκδοτικό εγχείρημα του δημοσιογράφου, είχε ακουστεί και γραφτεί το όνομα του εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη που είχε δημουργήσει πέρυσι τον Δεκέμβριο το τηλεοπτικό δικτύου  Hellas Net το οποίο περιελάμβανε την κοινή μετάδοση προγράμματος σε 11 περιφερειακούς σταθμούς της χώρας.
Θυμίζουμε ότι ο εφοπλιστής είχε συλληφθεί προ μηνός στο σπίτι του στη Γλυφάδα, μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί από τις ολλανδικές Αρχές. Τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.