ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο «θεματοφύλακας» και τα... τρολ του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Δεν με ρώτησε κανείς...

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ευχόμενος τη βαριά ήττα της κυβέρνησης στις κάλπες των επόμενων εκλογών εξαπέλυσε ο.πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ (στην εκπομπή των Λυριτζή - Οικονόμου). Αναφερόμενος στο γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε τις τρεις τροπολογίες Παππά, ενοχλημένος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν ψήφισε τίποτα και τόνισε ότι είχε ζητήσει να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος...
«Παρά τη σκληρή κριτική ψηφίσατε τις τροπολογίες» είπε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στον Βενιζέλο και εκείνος του απάντησε: «Δεν ψήφισα τίποτα εγώ».
«Το ΠΑΣΟΚ όμως ψήφισε» συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Δεν με ρώτησε κανείς. Είχα..
ζητήσει να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να αποφασίσει» ανταπάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκπέμπει ένα καθαρό πολιτικό μήνυμα. Πρέπει να διαφυλάξουμε τη συλλογικότητα» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος είναι θεματοφύλακας των διαδικασιών.
Μάλιστα υπογράμμισε ότι αν είχε γίνει ονομαστική ψηφοφορία ο ίδιος θα ψήφιζε διαφορετικά. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά Βενιζέλου σε κάποια «τρολ που κινούνται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ» και τα οποία τον εγκαλούσαν όταν έκανε αίτηση αντισυνταγματικότητας.
Οι τηλεοπτικές δηλώσεις Βενιζέλου προκάλεσαν δυσφορία στο... περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά που αντέδρασε διαρρέοντας ότι «συνεδρίασε το Συντονιστικό την Τρίτη όπου έγινε ομόφωνα αποδεκτή η εισήγηση Λοβέρδου, αλλά ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να λείπει» και πως «δεν είναι συλλογική λειτουργία οι δηλώσεις στα ΜΜΕ».