ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Σε ηλικία 63 ετών πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ «σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στις 03.30 το πρωί απεβίωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Βγενόπουλος από καρδιακή ανακοπή».
Ιδρυτής του ομίλου Marfin Investment Group και του πολύ γνωστού δικηγορικού γραφείου «Βγενόπουλος και Συνεργάτες» υπήρξε πρωταγωνιστής στα ελληνικά επιχειρηματικά δρώμενα για περισσότερες από δυο δεκαετίες.
«Με βαθιά οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG) ενημερώθηκε για τον θάνατο του ιδρυτή του Ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλου, από καρδιακή ανακοπή» αναφέρεται σε..
ανακοίνωση του ομίλου.
H κηδεία του, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της MIG, θα πραγματοποιηθεί σε στενό κλειστό οικογενειακό κύκλο.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου Κώστας Κληρίδης, κληθείς να σχολιάσει την είδηση του θανάτου Βγενόπουλου και το πώς αυτή η εξέλιξη επηρεάζει την πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλεκόταν ο επιχειρηματίας δήλωσε καταρχάς ότι σέβεται το γεγονός του θανάτου κάθε προσώπου, ξεκαθάρισε ομως πως οι έρευνες θα συνεχιστούν κανονικά. «Το ίδιο θα γίνει και με τις εκκρεμούσες υποθέσεις, αφού γίνουν οι αναγκαίοι χειρισμοί και προσαρμογές, εκεί όπου απαιτούνται», δήλωσε συγκεκριμένα στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γενικός Εισαγγελέας.