ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η ενόχληση του Μπένι

Ενοχλημένος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος επειδή το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε τις τρεις τροπολογίες Παππά χθες.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διαφωνήσει και με το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει για ΕΣΡ στην τελευταία Διάσκεψη των Προέδρων, εξ ου και η Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύει πλέον ότι δε θα έχει την ίδια στάση στην επόμενη συνεδρίαση τη Δευτέρα. Αλλά τότε, την απόφαση να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ ΕΣΡ την είχε πάρει ο Ανδρέας Λοβέρδος που το εκπροσωπεί σ τη Διάσκεψη και το Λοβέρδο δε θα μπορούσε κανείς με τίποτε να χαρακτηρίσει... φιλικό προς το ΣΥΡΙΖΑ.
Ορισμένοι όμως λένε ότι ο Βενιζέλος είναι αυτός που είναι πολύ φιλικός προς τη ΝΔ και ότι.. υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβίσει το ΠΑΣΟΚ σε μία τακτική σύγκρουσης μέχρις εσχάτων, από την οποία μπορεί να κερδίζει η αξιωματική αντιπολίτευση όχι όμως ένα μικρό κόμμα της αντιπολίτευσης.
Εν πάσει περίπτωσει, ο Βενιζέλος είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί σήμερα το πρωί στο Σκάι. Και ανάλογα με το τι θα πει, η Χαριλάου Τρικούπη είναι έτοιμη να του απαντήσει.- πηγή: news247