ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Αναδιοργάνωση της DPG με Πέτρο Κωστόπουλο

Εν αναμονή της τοποθέτησης Γενικού Διευθυντή του Ομίλου και του επικεφαλής των ενημερωτικών Μέσων

Σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης του Ομίλου DPG (του φαρμακοβιομήχανου και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου), επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνση της DPG Digital παραμένει η Τίνα Φερεντίνου, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, στην Clickhouse προΐσταται ο Ηλίας Γκάγκας, ενώ στην αρχή του νέου έτους θα ανακοινωθεί ο Γενικός  Δ/ντης των υπολοίπων επενδύσεων του Group.
Στη DPG Digital, υπό τη Γενική Δ/νση, δημιουργούνται 3 νέα τμήματα υποστήριξης περιεχομένου των Μέσων. Πιο συγκεκριμένα την ευθύνη των Lifestyle Μέσων αναλαμβάνει ο..
 Πέτρος Κωστόπουλος, των Αθλητικών ο Νίκος Συρίγος ενώ των Ενημερωτικών θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2017.
Παράλληλα ο Όμιλος DPG, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του νέου επιχειρηματικού μοντέλου, προχώρησε στη σύσταση νέων Κεντρικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (Group Shared Services). Οι κεντρικές αυτές υπηρεσίες είναι η Οικονομική Δ/νση με επικεφαλής τον Γιώργο Ηλιόπουλο, η Δ/ση Marketing & Επικοινωνίας με επικεφαλής την Τούλα Ματζώρου, η Εμπορική Δ/νση με επικεφαλής την Βασιλένια Αγγελούδη, η Δ/νση Προμηθειών με επικεφαλής τον Γιώργο Σπηλιώτη, η Δ/νση ΙΤ με επικεφαλής την Ζωή Ζαμπόγλου και η Δ/νση Νομικών Υπηρεσιών με επικεφαλής την Μαργαρίτα Θάνου.