ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Documento: την «πρώτη εφημερίδα στη χώρα» φιλοδοξεί να βγάλει ο Κ. Βαξεβάνης

Ποιοι στελεχώνουν το νέο κυριακάτικο φύλλο

Την έννοια της ενημέρωσης στον Τύπο θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος που αποκαλύπτει (και επισήμως) ότι προχωράει στην έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας.
«Όπως καταλαβαίνετε δεν θα πουλάμε κουπόνια, αξεσουάρ, μαγειρικές, Ευαγγέλια και εικόνες αλλά είδηση. Και όποιος αντέξει» γράφει χαρακτηριστικά, στο σάιτ του, ο Κ. Βαξεβάνης και αποκαλύπτει τα μυστικά των συσκέψεων με τους επιτελείς του:
« Όταν στις συσκέψεις που κάνουμε προσπαθούμε εδώ και μέρες να περιγράψουμε τι θα είμαστε, λέμε χαριτολογώντας πως θα είμαστε τα 3 Α:..
"Αποκάλυψη, Άποψη, Αναστεναγμός". Καταλαβαίνεται πως το τρίτο Α, του αναστεναγμού δεν εκπροσωπεί ροζ καταστάσεις αλλά πόνου. Και ο νοών νοείτω».
O δημοσιογράφος αποκαλύπτει, ότι το ονομα της εφημερίδας θα είναι «Documento» ενώ η φιλοδοξία του είναι το κυριακάτικο φύλλο που θα βγάλει «να είναι η πρώτη εφημερίδα στη χώρα».

ΥΓ Η νέα εφημερίδα αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τα τέλη Νοεμβρίου και λέγεται ότι
θα στηριχθεί στη βασική συντακτική ομάδα του περιοδικού «HOT DOC». Τον Κώστα Βαξεβάνη θα πλαισιώνουν μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Καρτερός, η Κατερίνα Κατή και ο Θανάσης Φουντής ως υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος.